Tijdloos staal

Stalen kozijnen gemaakt van het traditionele stoeltjesprofiel hebben jarenlang de uitstraling en het statige karakter bepaald van oude fabrieken, kerken en kantoren. De ouderwetse, ranke kozijnen waren beeldbepalend voor de architectuur in de periode 1920 tot 1965. Bekende architecten als Dudok, Duiker en Rietveld maakten er in de Bauhaus periode met succes gebruik van.

wat de kozijnen nog duurzamer maakt. De laatste jaren neemt de vraag naar dit klassieke maar ook tijdloze stoeltjesprofiel weer toe. Bijvoorbeeld bij renovatieprojecten en industrieel hergebruik van fabrieken. Maar ook op de particuliere huizenmarkt wordt steeds vaker gekozen voor de minimalistische, statige en industriële uitstraling van het oude stoeltjesprofiel.

Different Windows

Different Windows kozijnen levert de stijlvolle stalen kozijnen van toen met de vakkennis en kwaliteit van nú. Different Windows is specialist in het kwalitatief sterk verbeterde stoeltjesprofiel. Dankzij de innovatieve verstelbare scharnieren zijn de kozijnen eenvoudig en snel monteerbaar. Daarbij zijn de kozijnen zeer isolerend én inbraakwerend. De ramen en deuren zijn tochtvrij en roestvorming is uitgesloten omdat het staal eerst is gegalvaniseerd en daarna afgewerkt met een hoogwaardige 2-componentenlak. Hierdoor zijn ze vrijwel geheel onderhoudsvrij, wat de kozijnen nog duurzamer maakt.

De kozijnen van Different Windows zijn leverbaar in alle vormen en maten, met opties voor isolatieglas en gelaagd glas tbv zowel binnen- als buitenwerk en tevens  uit te voeren als gevel, raam of deur.

Welke vorm u ook kiest, de Different Windows kozijnen hebben allemaal hetzelfde slanke profiel dat als geen ander kozijn een maximale lichtinval oplevert. Kortom: een prachtige oude klassieker in een perfect nieuw jasje.

Vraag een offerte aan